Reportage op locatie

Fotoreportages op locatie vinden in de buitenlucht plaats. Dit kan in een bos zijn, bij een waterpartij, maar ook in een simpel weiland. Met dieren is het van belang om veel geduld te hebben, het maakt niet uit als uw dier niet netjes op één plek blijft zitten. Het is belangrijker dat uw dier zich op zijn of haar gemak voelt, zodra ze zich ontspannen wordt stil staan ook makkelijker. Het is wel aan te raden om een extra persoon bij de reportage te hebben, zodat deze kan helpen met het aandacht trekken of bijvoorbeeld het reflectiescherm vast houden.
U kunt altijd met eigen ideeën komen voor foto's, het is wel handig om dit van te voren te bespreken. Zo kan ik goed kijken of dit mogelijk is tijdens uw reportage en de eventuele benodigdheden meenemen. Speeltjes of andere accessoires zijn altijd handig om mee te nemen om de aandacht te trekken, of om uw dier even te laten ontspannen tussendoor.

Zorg ervoor dat zowel u als uw dier klaar zijn op het afgesproken tijdstip, zo hoef ik niet op u te wachten en kunnen we allemaal kennis met elkaar maken. Dit zorgt er vaak al voor dat uw dier rustiger wordt. 

Na de reportage begin ik aan het uitzoeken van de gemaakte foto's. Ik selecteer hier het aantal foto's die u op klein formaat met logo krijgt, deze foto's zijn geschikt om op social media te plaatsen. De overige foto's die door mij geselecteerd zijn komen op uw eigen bestelpagina te staan, de foto's die hier staan mag u echter niet kopiëren. Deze zijn alleen om u een beeld te geven van welke foto's u kunt bestellen. Zodra u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van mij een factuur. Zodra deze betaald is zal ik aan de slag gaan met het bewerken van deze foto's en vervolgens uw bestelling in orde maken. De foto's op klein formaat met logo en uw eigen pagina zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, klaar zijn. De foto's krijgt u via WeTransfer en de link naar uw eigen pagina ontvangt u via de e-mail.

 

Tips!

  • Zorg ervoor dat uw dier en uw spullen schoon zijn!
    Het doet afbreuk aan uw dier en aan de foto's als uw dier onder de modder of andere vlekken op de foto moet. Ook uw halster, hoofdstel of halsband en lijn die u wilt gebruiken moeten schoon en heel zijn.

  • Denk aan een speeltje of iets om de aandacht van uw dier te trekken!

  • Kijk goed rond naar een geschikte locatie.
    Dit wil zeggen dat u moet kijken of er geen storende objecten op de achtergrond staan. Twijfelt u? We kunnen altijd overleggen of de locatie geschikt is!

  • Neem een tweede persoon mee om de aandacht van uw dier te trekken.

Mini sessie

1 dier / eigenaar en dier

5 foto’s op webformaat met logo

Eigen bestelpagina

 

 

 

€ 65,- exclusief reiskosten.

Standaard sessie

1 dier / eigenaar en dier

10 foto’s op webformaat met logo

Eigen bestelpagina

 

 

 

€ 85,- exclusief reiskosten.

Premium sessie

1 dier / eigenaar en dier

10 foto’s op webformaat met logo

1 digitale foto op groot formaat (t.w.v. € 30,- )

Eigen bestelpagina

 

€ 95,- exclusief reiskosten.

Extra dier

€ 30,-

 

Heeft u een keuze gemaakt? U kunt door middel van de onderstaande knop meteen een reportage boeken!