Informatie

Ik werk met verschillende pakketten, zodat er voor iedereen een passend pakket is.
Om te zorgen dat we afwisseling in de foto's houden zullen we verschillende plekken op een locatie gebruiken of verschillende poses in de studio. Ook nemen we de tijd om uw dier tussendoor te laten ontspannen, door even een stukje te lopen of zelfs even te spelen. Het is belangrijk dat alle voorbereidingen al klaar zijn op het tijdstip dat we afgesproken hebben. Zo zorgt u ervoor dat u geen stress heeft om alles af te krijgen en uw dier zal zich beter op zijn of haar gemak voelen. 

Na de reportage zal ik alle foto's nalopen en de geschikte foto's uitzoeken. Hier uit zoek ik ook de foto's uit die u, volgens het gekozen pakket, toegestuurd krijgt. De overige foto's komen op een aparte pagina die alleen voor u toegankelijk is. Hier staan onbewerkte foto's op, hier kunt u uw eventuele nabestellingen uitzoeken. Deze foto's houd ik ook in mijn archief, waardoor u later nog de mogelijkheid heeft om foto's te bestellen.
Reportages zijn zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk, op ieder tijdstip. De reportages op locatie zijn gebonden aan het daglicht, de reportages in de studio niet.

Na uiterlijk twee weken krijgt u uw foto's via WeTransfer en krijgt u per e-mail een link naar uw eigen bestelpagina. 

Klik hiernaast op de soort reportage die u wilt voor meer informatie en de tarieven. Of boek meteen!