Fotoshoot in de studio

Een fotoreportage in de studio vindt plaats in mijn eigen studio. Deze heeft een eigen ingang, waardoor uw dier in alle rust op de foto gezet kan worden. Als u gekozen heeft voor een reportage in de studio komt u naar mij toe. U kunt uw hond hier in de buurt uitlaten, waarna we tijdens een kopje koffie uw hond de kans geven om de studio te onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat uw hond zich wat meer op zijn of haar gemak voelt en wij kunnen nogmaals de wensen voor de reportage doorspreken.

Het is handig als u voer of speeltjes meeneemt, om de aandacht te trekken en natuurlijk uw dier te belonen! De reportage moet natuurlijk een zo leuk mogelijke ervaring zijn. Van te voren spreken we door wat voor achtergrond en ondergrond u wilt. U kunt altijd met eigen ideeën komen voor foto's, het is wel handig om dit van te voren te bespreken. Zo kan ik goed kijken of dit mogelijk is tijdens uw reportage en de eventuele benodigdheden meenemen. Zorg ervoor dat uw dier er netjes verzorgd uitziet.

Na de reportage begin ik aan het uitzoeken van de gemaakte foto's. Ik selecteer hier het aantal foto's die u op klein formaat met logo krijgt, deze foto's zijn geschikt om op social media te plaatsen. De overige foto's die door mij geselecteerd zijn komen op uw eigen bestelpagina te staan, de foto's die hier staan mag u echter niet kopiëren. Deze zijn alleen om u een beeld te geven van welke foto's u kunt bestellen. Zodra u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u van mij een factuur. Zodra deze betaald is zal ik aan de slag gaan met het bewerken van deze foto's en vervolgens uw bestelling in orde maken. De foto's op klein formaat met logo en uw eigen pagina zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, klaar zijn. De foto's krijgt u via WeTransfer en de link naar uw eigen pagina ontvangt u via de e-mail.

Mini Sessie

Eén achtergrondkleur

5 foto’s op webformaat met logo

Eigen nabestelpagina

 

 

€ 60,-

Standaard sessie

Twee achtergrondkleuren

10 foto’s op webformaat met logo

Eigen nabestelpagina

 

 

€ 80,-

Premium sessie

Twee achtergrondkleuren

10 foto’s op webformaat met logo

1 foto op groot formaat t.w.v. € 30,-

Eigen nabestelpagina

 

€ 90,-

Extra dier

€ 30,-

 

Heeft u een keuze gemaakt? U kunt door middel van de onderstaande knop meteen een reportage boeken!